שוקולד קרמל ביתי
אם גם אתם רוצים לשפר את המתכונים שלכם, תוסיפו שוקולד קרמל ואם אפשר להכין אותו בבית, מה טוב.
במתכון זה נלמד איך להכין קרמל עשיר וקטיפתי משוקולד לבן.
התהליך פשוט ומבוסס על קרמליזציה איטית בתנור.
מצרכים:
200 גרם שוקולד לבן.
אני משתמשת בשוקולד לבן של חברת קליבו, כמובן שאתם יכולים להשתמש בכל שוקולד לבן שתבחרו.
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל120 מעלות במצב טורבו.
2. מניחים את השוקולד הלבן בתבנית אפייה.
3. מכניסים לתנור למשך 10 דקות.
4. מוציאים ומערבבים היטב.
5. חוזרים על התהליך 4 פעמים (סה"כ 40 דקות).
6. מעבירים את הקרמל המוכן לקופסא אטומה.
7. מקררים במקפיא למשך כשעתיים.
8. חותכים לקוביות וניהנים :).
ניתן להוסיף את הקוביות צ'אנקי שחתכתם למתכונים כמו: בראוניז ועוגיות שוקודל ציפס.
במתכון זה נלמד איך להכין קרמל עשיר וקטיפתי משוקולד לבן.
התהליך פשוט ומבוסס על קרמליזציה איטית בתנור.
מצרכים:
200 גרם שוקולד לבן.
אני משתמשת בשוקולד לבן של חברת קליבו, כמובן שאתם יכולים להשתמש בכל שוקולד לבן שתבחרו.
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל120 מעלות במצב טורבו.
2. מניחים את השוקולד הלבן בתבנית אפייה.
3. מכניסים לתנור למשך 10 דקות.
4. מוציאים ומערבבים היטב.
5. חוזרים על התהליך 4 פעמים (סה"כ 40 דקות).
6. מעבירים את הקרמל המוכן לקופסא אטומה.
7. מקררים במקפיא למשך כשעתיים.
8. חותכים לקוביות וניהנים :).
ניתן להוסיף את הקוביות צ'אנקי שחתכתם למתכונים כמו: בראוניז ועוגיות שוקודל ציפס.